Obvestila in koristne povezave

OBVESTILO !

Ortodontska ambulanta ZARADI EPIDEMIOLOŠKIH RAZMER V DRŽAVI  deluje V OMEJENEM OBSEGU  : samo za predhodno naročene paciente s težavami - NUJNI PRIMERI.   

DELOVNI ČAS AMBULANTE od 23.11. 2020 DO PREKLICA IZREDNIH EPIDEMIOLOŠKIH RAZMER : VSAK DAN OD 8.00 DO 13.00 URE.

 ( velja tudi za vpisovanje v e-čakalni seznam z napotnico preko spleta )  

V nujnih primerih ( pritrjeni aparati, žičke) lahko pokličete na 041 746 065. Prosimo upoštevajte aktualna navodila NIJZ.

POMOČ V PRIMERU TEŽAV PRI PACIENTIH Z ŽIČKAMI IN FIKSNIM APARATOM: 

Če žička pika in draži sluznico ali se odlepi del aparata, ki postane moteč ali obstaja nevarnost, da sčasoma odpade v ustno votlino ter tudi pomoč z ortodontskim voskom ne pomaga in sami odlepljenega dela aparata ne morete odstraniti, 

  nam pišite na   e-naslov   tadeja.kramaric@siol.net

  ali pokličite     na tel. št.   041 746 065   

po nagovoru odzivnika obvezno povejte svojo telefonsko številko , da vas bomo lahko poklicali in svetovali, kako ukrepati ) 

Priskrbite si ortodontski vosek, s katerim je mogoče ublažiti neprijetnosti , kadar aparat drgne ali pika v sluznico. 

        

 Za lažjo komunikacijo spremljajte in nam pišite tudi na naš facebook profil: ortodontijams.si               

 Pomoč: oglejte si tudi video na Youtube :   https://www.youtube.com/watch?v=20Q9QNi5lWE

V ČASU OKUŽB S COVID-19 SKRBIMO ZA VAŠO IN NAŠO VARNOST, ZATO:

* OBRAVNAVAMO LE ZDRAVE OSEBE, BREZ ZNAKOV OKUŽBE DIHAL, ZATO VAS PROSIMO, DA EN DAN PRED NAPOVEDANIM TERMINOM IZPOLNITE PREDPISAN COVID-19 VPRAŠALNIK,  IN GA PRINESETE S SABO NA DAN PREGLEDA. V PRIMERU PRISOTNOSTI ZNAKOV OKUŽBE NAS POKLIČITE IN TERMIN BOMO PRESTAVILI OZ. UREDILI VSE POTREBNO, ČE GRE ZA NUJNO STANJE.  *COVID-19 VPRAŠALNIK najdete na podstrani INFORMACIJE / OBRAZCI

       VLJUDNO VAS PROSIMO, DA NE PRIHAJATE NENAPOVEDANO, VSAK OBISK MORA BITI PREDHODNO NAROČEN IN POTRJEN, TUDI ČE JE NUJEN, DA PRIHAJATE TOČNO OB URI TERMINA IN DA SI PRED VSTOPOM V ČAKALNICO RAZKUŽITE ROKE IN NADENETE ZAŠČITNO MASKO. V PROSTORE AMBULANTE BO POVABJENA LE NAROČENA OSEBA (V  PRIMERU MLADOLETNE OSEBE JE LAHKO PRISOTEN  EN ZDRAV SPREMLJEVALEC )          

NAROČANJE NA PRVI PREGLED:

PREKO PORTALA e-naročanje (če imate napotnico, je postopek vpisa naveden na obvestilu o e-napotnici, ki ste ga prejeli od osebnega zobozdravnika. )  Po pošti pošljete nato še izpolnjen in podpisan obrazec ANAMNEZA.IZJAVE  in ORTOPAN ( pri starejših od 8 let )

  * PO ELEKTRONSKI POŠTI ali KLASIČNI POŠTI ( pošljete potrdilo e-napotnice, izpolnjen in podpisan obrazec ANAMNEZA.IZJAVE  in ORTOPAN (pri starejših od 8 let)

PO TELEFONU ali ELEKTRONSKI POŠTI ( ZA SAMOPLAČNIŠKE STORITVE )

Obrazec  ANAMNEZA.IZJAVE najdete na podstrani   INFORMACIJE / OBRAZCI

OSEBNO NAROČANJE V AMBULANTI NI MOGOČE.

Hvala za razumevanje.