ortodontija ortodont ortodontija zobozdravstvo zobne proteze ravnanje zob ortodontija murska sobota murska sobota ravnanje z zobnimi protezami
Nahajate se: SI > O nas

Dobrodošli

Osebje ortodontske ambulante

Tadeja Kramarič-Čizmazija,dr.dent.med.,spec.zobne in čeljustne ortopedije

Diplomirala na Medicinski fakulteti smer stomatologija v Ljubljani l. 1990 in po opravljenem strokovnem izpitu delo pričela v šolski zobni ambulanti v Zdravstvenem domu v  Gornji Radgoni. Specializacijo iz zobne in čeljustne ortopedije opravila l. 1999 v Ljubljani in v ZD Gornja Radgona in ZD Ljutomer nadaljevala delo kot specialistka zobne in čeljustne ortopedije. L. 2005 sem se odločila strokovno delo nadaljevati  v  svoji Zasebni ambulanti v Murski Soboti.

Sem članica Slovenskega ortodontskega društva (SOD) in Svetovnega združenja ortodontov (WFO) ter se ves čas delovanja aktivno izobražujem na številnih strokovnih srečanjih, kongresih, seminarjih in delavnicah , ki jih prireja Slovensko ortodontsko društvo in druge strokovne organizacije iz področja dentalne medicine  in čeljustne ortopedije v Sloveniji in v tujini.

Sodobni diagnostični postopki in načini zdravljenja na področju sodobne ortodontije dosegajo danes neverjeten razvoj in slediti novim smernicam in tehnologijam ter jih vnašati v postopke zdravljenja mi predstavlja pravi izziv in vodilo za prihodnost.

    

                                                                                                                                                   

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                

   Monika Horvat  zobna asistentka

  Janez Čizmazija pr. učitelj, pedag.,   (administracija, informacije, fotografija)